Mobile-home

 4 pers.

omgeving

info / algemeen

Contact:

Joop & Lia van Wijk

Le Terme des Valades

24220 Coux et Bigaroque

France

0031 (0)6 36 01 11 82   

0033 (0)6 87 22 59 20

La Fontaine

gite 6 pers.

La Source

gite 4 pers.

Le Pigeonnier

gite 2/3 pers.

welkom

Holiday at

Heb je zin in een vakantie op Petite Vallée ?

Informeer naar de mogelijkheden….

info@petitevallee.eu

  Laatste up-date :

Links

17 maart 2019

kampeerplekjes

Welkom in de Dordogne

Vakantiehuizen voor gezinnetjes

Wil jij met jonge kinderen een onvergetelijke vakantie beleven in hartje Dordogne? Op ons domeintje Petite Vallée kun je genieten van een heerlijk rustig kleinschalig vakantieparkje.

Lekker relaxen aan het zwembad en de kinderen vermaken zich in de grote zandbak bij het speelkasteel of spelen verstoppertje achter de bomen.

Ontdek de rijke gastronomische keuken van de regio en de uitstekende wijnen. Laat je meevoeren in de typisch franse cultuur in een prachtige omgeving!


Onze gites in hartje Dordogne

Op ons domeintje van 7,5 ha in een kleine vallei vind je onze drie gites in oude oker-gele pierre-steen opgebouwd, karakteristiek voor deze streek. Ook is er een luxe mobile-home, met een ruim houten terras. De huizen staan zeer verspreid over het terrein zodat de privacy gewaarborgd is!

Samen met je gezin of met z’n 2-tjes genieten van ruimte, rust en natuur. Er is een zwembad van 0.50 naar 1.80 m diep met inlooptrap en een peuterbadje van 25 cm diep.

Om het helemaal kidsproof te maken, is er een grote speelweide waar de kids zich kunnen uitleven op een grote trampoline, op het voetbalveldje, in de grote zandbak of op een stoer houten speelkasteel. Maar ook kun je een balletje slaan op de tafel-tennis.

Vakantie-wasje: in het sanitair-gebouwtje is een wasmachine aanwezig (per wasbeurt €5 incl wasmiddel)

Het dorp Coux et Bigaroque ligt op 2 km afstand. Hier vind je oa de warme bakker met kleine buurtsuper, een bar en ‘n restaurant. Op 5 en 7 km liggen grotere plaatsen met grote supermarkten (o.a. ook Lidl en Aldi)

In elke accommodatie

 is WiFi

Even voorstellen….

Wij, Joop en Lia van Wijk

zijn in 1999 met onze kinderen naar Frankrijk geëmigreerd, waar we een camping in de Dordogne hebben gekocht en gerund gedurende 9 jaren.

Daarna waren we 8 jaar eigenaar van een domein met 8 vakantie-huisjes

in de Lot-et-Garonne.

En sinds nov 2016 eigenaren van het domein Petite Vallée


Gite

La Source

Gite

Le Pigeonnier

Mobile-home

Vakantiehuizen Petite Vallée

Gite

La Fontaine

Stukje domein

vanuit de lucht…